Női Hangok youtube csatorna

Egy új csatorna Nőkről elsősorban Nőknek Nőkkel.
Témák, amelyekről beszélni kell, amelyek sokszor tabunak számítanak, éppen ezért kell minél többet őszintén beszélni, beszélgetni róluk. Nők, akik megélték, akik átélték, akik benne vannak, és, akik mernek beszélni róla, sokszor, milyen nehéz anyává válni, anyának lenni, dolgozó anyának lenni, nőként boldogulni egy olyan világban, ahol egyszerűnek semmi sem mondható. Ahol erősnek kell lenni ahhoz, hogy érvényesülhess.

 1. rész – Lombik

A legtöbb fiatal pár életében előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor úgy érzik, itt az idő, kisbabát szeretnének. Boldogok, tervezgetnek, elképzelik, hogy lesz majd, milyen lesz, amikor végre ők is egy család lesznek.

Sokan olyan szerencsések, hogy mindez egy pillanat műve, másoknak hosszabb idő, mire karjaikba zárhatják gyermeküket. Sok pár azonban hosszú hónapok, akár évek múltán tudja meg, hogy nekik sajnos nehezebb utat kell bejárniuk, hogy kisbabájuk születhessen.

Egy fiatal lány, Veronika meséli most el, hogyan éli meg, ezt az utat ő és a férje, mi mindenen mentek és mennek keresztül. Van, hogy megtörnek, van, hogy feladnák, nem is ritkán, de egymásból próbálna erőt meríteni. Újra és újra.

2. rész – Kisgyerekes tanárnő karanténban

Anyuka, tanárnő, háziasszony, aki a karantén idején is éppen úgy helyt kell, hogy álljon minden fronton, mintha csak „béke” időben lennénk… Adódnak nehéz, erőt próbáló helyzetek szép számmal, de vicces, aranyos pillanatok is.

Hogy lehet digitálisan oktatni úgy, hogy közben egy alig ötéves ücsörög az ember ölében, aki csak arra vár, hogy végre jól megnyomhasson egy gombot a gépen? És ha mindez nem lenne elég, még hatósági karanténba is rendelik őt.

A Női Hangok soron következő adásában Kata mesél arról, hogyan próbál túlélni, közben mégis jól teljesíteni, ellátni, tanítani, főzni, családot összetartani.
Mert a Női Hangok fontosak…

Új részek hamarosan!

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!