Érdekességek

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

Nekem mindig jól jön egy kis játékajánló karácsony előtt, hadd lepjelek meg most én benneteket. Mit is ajándékozhatnánk a kicsi és nagyobb gyerekeknek karácsonyra?

Ez nem is olyan egyszerű!

Én úgy gondolom olyat, aminek valóban örülnek, de nem kerül két perc múlva a sarokba, (jó, mondjuk két nap múlva), ami hasznos, mégis szórakoztató, ami hosszútávon elkísér, ami tanít és fejleszt egyszerre.
A Smart Sketcher Projector éppen ilyen. Különösen ajánlom olyan gyerekeknek, akik imádnak rajzolni, alkotni, mert számukra ez telitalálat.

Hogy miért?

Először is, ha neve kicsit „bonyolultnak” is tűnik, ne ijedjetek meg, a projektort nagyon könnyű használni, mi pillanatok alatt beüzemeltük. A memóriája tele van képekkel, amit a gyerekek lerajzolhatnak, kiszínezhetnek, és hogy még élethűbb legyen, effektek segítségével életre is kelnek. A nagyobbacskák pedig még írni is tanulhatnak a segítségével.

Ha már minden képet ismertek, akkor jön csak a java. Egy ingyenes applikáció segítségével ugyanis további képek rátehetők, olyan is, amit mi magunk fotóztunk. Nálunk ez jött be legjobban.

Ehhez csupán arra van szükség, hogy a projektort bluetooth segítségével összekössétek egy mobillal.
Én úgy látom, megunhatatlan, a gyerekek rajzolnak, szórakoznak és közben fejlődik a képzelőerejük, finommotoros képességük, kreativitásuk.

Little Live Pets

Egy másik interaktív játékot is hadd mutassak nektek. Ismerjétek meg Potyit, a flamingót és társait, akik mókásak, aranyosak, szóval igazi kiskedvencek lesznek.
A gyerekek ügyesen megetethetik őket, majd érdemes vigyázni, mert Potyi hamarosan pottyant egyet a vécébe. Nem kell izgulni, amit megeszik, az egy különleges homok, újra és újra használható, arra kell csak ügyelni, hogy legyen mindig víz Potyi vécéjében.

A legjobban szerintem mégis az tetszik a gyerekeknek, hogy a Little Live Pets kiskedvencek – így Potyi is, képesek beszélni. Leutánoznak mindent mókás hangukon, amit mondanak nekik, ez pedig vicces pillanatokat szerez nemcsak a kicsiknek, hanem az egész családnak.

Nézzetek szét ezen a LINKEN, és ezen a LINKEN itt mindkét játékot megtaláljátok, képeket és videókat, ha többet is szeretnétek megtudni róluk.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz