Család

Egy anya gyönyörű levele gyermekeinek

Drága gyermekeim! Minden alkalommal, amikor kimondom, mennyire szeretlek benneteket, és tudom, ez sokszor megtörténik, a szívem csordultig tele. Nektek remélem sokat, nekem mindent jelent. Jóval többet annál, amit ez az egyetlen szó kifejezhet.

Hogy pontosan mit?

Amikor azt mondom, szeretlek benneteket, azt jelenti, vigyázzatok magatokra nagyon. Legyetek jól az oviban, legyetek jól a suliban, legyen olyan a napotok, ahogy megálmodtátok. Legyetek kiegyensúlyozottak, legyetek boldogok, nevessetek sokat, alkossatok, tanuljatok, és mindez váljon örömötökre. Leljetek igaz barátokra, olyanokra, akiknek sokat adhattok, és akikből ti is sokat meríthettek.

Amikor azt mondom, szeretlek Benneteket, azt jelenti, mindig vigyázni fogok rátok. Azzal, hogy sok mindenre megtanítalak, óvni is szeretnélek. Minden egyes szóval, történettel, beszélgetéssel, öleléssel, de még a veszekedéssel is, adni szeretnék. Nemcsak a jelenben, a jövőben is. Hogy ha nem lehetek éppen ott, amikor szükségetek lenne rám, érezzétek, milyen erősek vagytok. Olyan erősek, hogy bármit megoldotok, bármivel megbirkóztok, egyedül is.

A szeretetem önzetlen, de ez nem jelenti azt, hogy mindig mindenben nektek adok igazat. Én így szeretném a legjobbat és legtöbbet adni Nektek.

A szeretetem boldogság és aggodalom. Minden jó, ami veletek történik az én örömöm is, minden fájdalom, ami benneteket ér, az én szívemet is facsarja.

A szeretetem útmutató, de az utat végül nektek kell bejárnotok. Hibáztok majd, el is estek, tudom, ezen keresztül kell mennetek. Mintát adok, helyes irányt, figyellek benneteket, és várok rátok. A távolból mindig fogom a kezeteket, de hagynom kell, hogy magatok tegyétek meg.

A szeretetem változatlan lesz akkor is, ha az idők változnak. Nekem mindegy, hogy baba, totyogó, kiskamasz, már elviselhetetlen serdülők, kész felnőttek lesztek, én ugyanúgy szeretni foglak titeket, mint a találkozásunk első pillanatában.

© ANYA-JAJJ

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz