Rólunk szól

Ebben mind részed lehet, ha fiús anyuka leszel

Az biztos, hogy hosszú-hosszú ideig ácsorogsz majd egy építkezés előtt és mindent tudni fogsz a markolóról, a cementkeverőről, tudni fogod, mikor jön a kukáskocsi, melyik a benzines, dízeles, elektromos autó, és idővel azt is, melyik miért jó vagy nem jó.

Tudni fogod, hogy hívják a szomszéd házban a copfos szőke kislányt, mikor kell az ablakból lesni őt, mert megy az anyukájával vásárolni vagy játszik az udvaron.

Tudni fogod, hogy két perced van ruhát venni – ha ő is veled van – mert neki amúgy minden jó, ezért meg se nagyon nézi.

Tudni fogod a Lego Ninjago összes szereplőjének a nevét, hogy melyik miért zöld vagy kék, és varrhatod, ragaszthatod, vághatod a Darth Vadert, a rohamosztagost, a Yodát, a Jedit a Pókembert, és az összes többi bosszúállót a farsangokra.

Tudni fogod mi az a Minecraft, hogy kell kiejteni, és hogy kell rákeresni a neten!

Hogy a kenyér héja nem olyan jó, mint a belseje, ezért marad mindig az meg.

Tudni fogod, miért unalmas fésülködni, és miért izgalmas a hangyák viselkedését elemezni.

Ha kisfiad van, biztos, hogy hatalmas ölelésekben lesz részed.

Megtudod, milyen az anya-fia szerelem, ami valóban nagyon, de nagyon különleges.

Nap, mint nap érzed majd, hogy te vagy a világon a legszebb, a legkedvesebb, a legaranyosabb, és a legjobb anyukája neki!

És megtudod azt is, hogy ha megnő, ő lesz a te védelmeződ, szuper kocsival jár majd, és mindenhova elvisz téged, és mindent megvesz majd neked, amire csak vágyakozol. És ezt nap, mint nap el is mondja Neked.

© ANYA-JAJJ

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz