Suli

Kedves Tanító néni!

Szeretném megköszönni, hogy olyan, amilyen. Hogy igazi nagybetűs Tanító. Aki mindig tudja, mi kell a megannyi különböző igényű kisgyereknek, akik alig lépték át az óvoda kapuját és kíséri őket egészen a felső tagozatig.

Hogy megmutatta nekik, hogy éreztette, és most, második osztályban is érezteti velük, az iskola egy remek hely is lehet, ahova jó járni, ahol annyi pozitív élmény érheti őket, ahol barátra, megértésre és sikerekre lelhetnek!

Köszönöm, hogy annyi türelme van!

Hogy soha nem fogy ki az ötletekből.

Hogy akkor is mosolyog, és még hozzánk szülőkhöz is van türelme, amikor látom, hogy már igen fáradt. (Napvégén is!)

Hogy mindig tudja, éppen mennyit bírnak, mikor kell kézen fogni őket, és inkább mesélni nekik.

Apropó mesék. Köszönöm, hogy ekkora hangsúlyt fektet a mesékre, arra a világra, ami nekik olyan sokat jelent még. Hogy ezáltal is mennyit tanulnak, úgy, hogy ők ezt észre sem veszik, vagy inkább úgy mondanám, nem is tudják, mennyit kapnak, miközben mesél.

Hogy annyi interaktív játékba vonja be őket.

De leginkább köszönöm, hogy a kislányom szívesen jár iskolába. Azt hiszem, minden szülő vágya ez és a legnagyobb félelme is egyben, ha nem úgy sikerül!

Hogy a gyermekem az elmúlt évben szinte egyszer sem mondta, hogy nem akar menni.

Hogy nem fél, nem szorong, nincsenek rossz érzései.

Hogy a tavalyi első évét olyan széppé, szinte varázslatossá tette.

Hogy az iskola számára barátokat, sikerélményt jelent, ezzel köti össze az intézményt.

Hálásan köszönöm, hogy olyan amilyen! Hogy mindig partner, hogy el lehet érni, hogy mindig, mindent meg lehet beszélni, hogy olyan Tanító, akit úgy szeretnek a gyerekek, hogy még a születésnapjukra is meg akarják hívni!

© ANYA-JAJJ

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz