Család

Anyaként minden, csak nem unalmas az élet

Az egyik pillanatban elolvadsz a mosolyától, a másikban világgá szaladnál, mert úgy érzed, nem bírod tovább.

Az egyik pillanatban a világot is megváltanád, tele vagy energiával, úgy hiszed, még kettőt vállalnál, a másikban úgy vagy vele, ez az egy is olyan, mintha hat lenne már.

Az egyik pillanatban tele vagy tervekkel, a másiban úgy vagy vele, hogy csak ezt a napot éld már túl valahogy.

Az egyik pillanatban úgy érzed, nemcsak felöltözöl, de még talán ki is öltözöl kicsit, a másikban rájössz, hogy ma is pizsamában maradsz.

Az egyik pillanatban úgy érzed, ma végre melegen iszod a kávédat, talán még a kreatívitásodat is kiélheted, mert megszórod majd fahéjjal, a másikban már tudod, hogy nemcsak hideg lesz megint, de a fahéjnak is annyi, ha volt egyáltalán.

Az egyik pillanatban magabiztos vagy, úgy érzed, szinte mindent tudsz már a gyereknevelésről, a másikban kétségbeesel, mert fogalmad sincs, mit kellene csinálni.

Az egyik pillanatban úgy készülsz, hogy most minden színtiszta bio kaja lesz és egészséges, és formákat is csinálsz, hogy szép is legyen, de a másikban, amikor látod, hogy ma sem eszi meg, akkor úgy vagy vele, jó az a kifli csücsök is.

Az egyik pillanatban csak sejted, hogy anyának lenni cseppet sem unalmas, a másikban már pontosan tudod is.

Az egyik pillanatban talán feladnád, a másikban meg tudod, hogy a végtelenségig is bírnád, ha arról lenne szó.

© ANYA-JAJJ

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz