Család

Hurrá nyaralunk!!!

Nyaralás = pihenés, töltődés, lazulás.Tessék? Ja, hogy szülés előtt! Így már értem. Akkoriban én is szerettem a parton, napágyon, könyvel a kezemben süttetni a hasamat. Mondjuk idén lehet, hogy nem is szívesen pakolnám ki magamat ennyire. (Egyelőre).

Most, hogy nézem a listát a fürdőruhámat fel sem írtam. Valójában az én listámon eddig összesen négy dolog szerepel. Bugyi, zokni, mellszívó, hajgumi. Bezzeg régen. Száznégy is simán felfért. (Mellszívó nélkül.) Most ez a száznégy dolog szépen átsétált a kicsi listájára. Igaz, hogy a hajvasaló helyett orrszívó, a tanga helyett pelenka, (körülbelül 200 nehogy elfogyjon) a mini szoknyák helyett pedig a lázmérő került a legfontosabb helyre, de a mennyiség – a 104 – az megvan. Bőven. Csak cumiból simán összejön. Hogy, hogy férünk majd be a kocsiba, arról egyelőre fogalmam sincs, de megyünk nyaralni, az már biztos.

Legfeljebb felszereljük a tetőcsomagtartót is, és egy nappal az utazás előtt elkezdünk bepakolni. Így a kiskád is biztosan elfér majd valahogy. Állvánnyal együtt. Egyáltalán kell a kiskád??? Meglátjuk. (Párom szerint hagyjuk a francba a kiskádat, – állvánnyal együtt – van nagy kád, majd fürösztjük abban.) Érdekes, hogy alig hét-nyolc kilóval vagyunk többen a tavalyinál, de csomagolás szempontjából olyan, mintha vagy tízen utaznánk. Mindegy van még idő, bár azt már látom, hogy egy baba mellett nem lehet elég korán összeírni a nyaraláshoz szükséges dolgokat. A végén még valami pótolhatatlan itthon marad.

Talán az a legjobb, ha elviszünk mindent, ami mozdítható. És persze a kicsihez tartozik. Mellette pedig nem győzök csodálkozni magamon, mennyire nem érdekel, hogy idén szinte kimaradok csomagolásügyileg a sorból. Bezzeg anno… , de ezt már írtam. Anyuka üzemmódban a lényeg, hogy bugyi – zokni legyen elég, a többit valahogy majd megoldjuk. Végül is nyaralni megyünk, vagy mi….

© ANYA-JAJJ

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal! Ha van kedved, gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz, és Instagramon is személyesebb tartalomért!

Itt hozzászólhatsz